Weer gaan werken, een avondje weg of het feit dat je kindje nog niet zo goed bij je kan drinken. Dit kunnen allemaal redenen zijn om voor korte of langere tijd een kolf te gebruiken. Ook kan de aanschaf of huur van een kolf handig zijn, als jij en je kindje door een ziekenhuisopname van elkaar gescheiden zijn.
Het is belangrijk om na te gaan welke voorwaarden jij aan een kolf stelt. Er is namelijk een ruim aanbod aan kolven: enkelzijdig of dubbelzijdig, elektrisch of handmatig, koop of huur enz. Ik kan je helpen bij het kiezen van de kolf die het beste bij je past.

Van mij mag je het volgende verwachten:
> aanbieding van kwalitatief goede kolven;
> goede advisering bij de aflevering, maar ook na een aankoop kun je bij me terecht;
> mogelijke vergoeding door zorgverzekeraar.

Koop of huur?

Een elektrische borstkolf is een kostbaar apparaat. Aan de andere kant kun je een borstkolf lange tijd en voor meerdere kinderen gebruiken. De koop van een goede borstkolf is dan ook de investering waard.
Natuurlijk kan ook een kolf huren een goede keuze zijn. Dit is vaak geschikt als je de borstkolf een korte periode nodig hebt. Bijvoorbeeld als je kindje de eerste dagen of weken in het ziekenhuis ligt, of als je hulp nodig hebt om de productie op gang te krijgen. Daarnaast kan het huren van een kolf ook slim zijn als je twijfelt of je kolven wel prettig vindt.

Wat past het best in jouw situatie?

Overweeg je om een kolf te kopen en ben je op zoek naar een geschikte kolf? Lijkt ‘kolven’ je lastig of weet je niet hoe je hier in je werkomgeving mee om moet gaan? Of heb je een andere vraag? Ik help je graag om op deze vragen een antwoord te vinden dat in jouw situatie passend is. Stuur me een mailtje of vul het contactformulier in en ik neem zo vlot mogelijk contact met je op.