De borstvoedingscursus

“Ook in de borstvoedingscursus sta ik voor eerlijke en praktische informatie over het geven van borstvoeding!”

Webinars

Logo lactatiekundige Mies

Normaal gesproken verzorg ik samen met een kraamverzorgende van Naviva de borstvoedingscursus in een drietal verloskundigenpraktijken: Wel en Wee in Winterswijk, La Vie in lichtenvoorde en Materna in Borculo. Vanwege de Coronacrisis ben ik hier voorlopig mee gestopt.

In plaats daarvan verzorg ik een aantal webinars, die inzicht geven in wat je kunt verwachten als je start met het geven van borstvoeding aan je pas geboren kindje. Ik vergeet ook de rol van de partner niet in de borstvoedingscursus!

Welke informatie komt in de borstvoedingscursus aan de orde?

• waarom borstvoeding;
• hoe werkt de borst;
• aanleggen: wanneer, hoe vaak, hoe lang;
• rol van de partner;
• hoe weet je of het goed gaat;
• wat doe je bij problemen.

Praktische informatie over de borstvoedingscursus

Je kunt je voor een webinar aanmelden. Tijdens de sessie beantwoord ik graag de  vragen die leven. De kosten voor deelname aan een webinar zijn € 25. Dit bedrag dient vooraf bij aanmelding te worden betaald.

Dit bedrag wordt niet terugbetaald als je onverhoopt de webinar niet kunt volgen. De mogelijkheid is gedurende een aantal dagen wel aanwezig, om de webinar achteraf terug te zien.

De sessie duurt ongeveer twee uur.

Vergoeding borstvoedingscursus

Sommige verzekeringsmaatschappijen vergoeden de kosten van het volgen van de cursus borstvoeding. Dit is afhankelijk van de verzekeringsvoorwaarden. Je ontvangt van mij een factuur, waarmee je de kosten kunt declareren.

Schrijf je nu in!

Ik organiseer dit jaar op een aantal data de webinars over borstvoeding, telkens om 19.30 uur. Hiervoor kun je je ook al aanmelden. Klik daarvoor op de door jou gewenste datum en je wordt doorgeleid naar de aanmeldingspagina:29 juli, 26 augustus, 30 september, 28 oktober en 9 december