Ja, wij zouden Mies aanraden. Vooral haar praktische benadering (met tips die je simpel kan toepassen) en toegankelijke houding (“Bel gerust bij vragen!”) hebben ons enorm geholpen!.

Ze gaf een paar korte aanwijzingen, en al snel keek mijn vrouw me verbaasd aan. Ze voelde (voor het eerst) geen pijn tijdens het voeden.

Nout Peper

Na het consult aan huis van Mies waren de problemen met het voeden voorbij.

En we hebben sindsdien ook minder voedingen per dag nodig. Heel fijn!

Karien Wielens

Een geweldig ervaren en deskundige lactatiekundige.

Mies heeft een ontzettend fijne persoonlijkheid waardoor je je snel op je gemak voelt. Zowel bij mijn eerste als 2de kindje heeft ze me uitstekend geholpen.

Lieneke Blok

Echt ontzettend fijn geholpen!

Tijdens de kraamweek met veel pijn borstvoeding proberen te geven.
Mies kwam bij ons thuis meekijken, we kregen goede tips en binnen enkele minuten liet ze onze dochter aanhappen en zat ik gewoon pijnloos te voeden ! Helemaal verbaasd, maar zo opgelucht! Dankjewel Mies!

Soraya Staalman

Mies heeft ons enorm geholpen…..

Mies heeft ons enorm geholpen na de geboorte van onze zoon Willem. Duidelijk en daadkrachtig, gelijk het probleem benoemen en niet bang om door te verwijzen naar collega’s voor het klieven van de tongriem en een osteopaat voor een algehele check. Dit maakt dat Willem snel op het goede spoor zat. Erg fijn voor jonge onervaren ouders wanneer iemand zo doorpakt en duidelijk advies geeft.

Inge Vleemingh

Mies is een fijne vrouw met veel kennis.

Mies is een fijne vrouw met veel kennis. Ze neemt de tijd voor je en is erg rustig. 2x een consult aan huis gehad van Mies. Veel goede tips gekregen waardoor de borstvoeding deze keer veel beter loopt dan bij de eerste. Nu hoop ik het dan ook langer vol te houden dan bij de eerste. Ik heb er nu alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.

Anouk Erné

Fantastisch geholpen!!

Gerben en Femke Bakhuis

Het contact liep erg soepel wat we als zeer fijn hebben ervaren!

Tijdens onze zwangerschap al een cursus gevolgd bij Mies wat erg fijn was. Begonnen met voeden met tepelhoedje, daar wilde ik graag vanaf en daarom hebben we Mies ingeschakeld. Ze heeft ons goed geholpen.
Het contact liep erg soepel wat we als zeer fijn hebben ervaren! Bedankt voor je hulp Mies!

Elles Jansen

Erg prettig met ons meegedacht, zeer tevreden!

Eva Ellenbroek