Mies is een fijne, kundige en laagdrempelig te benaderen lactatiekundige.

Als je borstvoeding geeft, je baby onrustig is en twijfelt over adviezen vanuit het consultatiebureau, aarzel dan niet om Mies met je mee te laten denken of kijken!

Saranda Overbeek

ideaal! Dus vooral niet twijfelen 😉

Ik heb te lang gewacht met vragen om advies. Ik heb hele handige tips gekregen die meteen al hun vruchten afwierpen. Geen pijn meer bij het voeden en meteen meer tijd tussen de voedingen.

Marian Manders

We zijn erg blij met haar hulp en we raden haar aan iedereen aan.

We waren aan het overwegen om te stoppen met borstvoeding geven omdat het onze zoon niet lukte om goed door te drinken aan de borst. Dankzij tips en trucs van Mies tijdens een huis consult gaat het borstvoeding geven heel goed.

Martine Geers

Naast de georganiseerde webinar van Mies, tijdens de zwangerschap, heb ik ook veel gehad aan de het huisconsult. Ze neemt uitgebreid de tijd en straalt vertrouwen uit. Ze is prettig in de omgang en stelt je op je gemak.

Ze heeft een arsenaal aan praktische tips en adviezen. Zo konden wij de puntjes op de ‘i’ zetten en kan ik met mijn kindje optimaal genieten.

Eva ten Voorde

Heel blij met de hulp en adviezen van Mies.

Na enkele adviezen en tips, hebben wij nu bijna de gehele dag door een heel tevreden meisje, zooo blij met het consult Mies!! Dubbel en dwars het geld waard!!

D. Olijslager

Ja, wij zouden Mies aanraden. Vooral haar praktische benadering (met tips die je simpel kan toepassen) en toegankelijke houding (“Bel gerust bij vragen!”) hebben ons enorm geholpen!.

Ze gaf een paar korte aanwijzingen, en al snel keek mijn vrouw me verbaasd aan. Ze voelde (voor het eerst) geen pijn tijdens het voeden.

Nout Peper

Na het consult aan huis van Mies waren de problemen met het voeden voorbij.

En we hebben sindsdien ook minder voedingen per dag nodig. Heel fijn!

Karien Wielens

Een geweldig ervaren en deskundige lactatiekundige.

Mies heeft een ontzettend fijne persoonlijkheid waardoor je je snel op je gemak voelt. Zowel bij mijn eerste als 2de kindje heeft ze me uitstekend geholpen.

Lieneke Blok

Echt ontzettend fijn geholpen!

Tijdens de kraamweek met veel pijn borstvoeding proberen te geven.
Mies kwam bij ons thuis meekijken, we kregen goede tips en binnen enkele minuten liet ze onze dochter aanhappen en zat ik gewoon pijnloos te voeden ! Helemaal verbaasd, maar zo opgelucht! Dankjewel Mies!

Soraya Staalman

Mies heeft ons enorm geholpen…..

Mies heeft ons enorm geholpen na de geboorte van onze zoon Willem. Duidelijk en daadkrachtig, gelijk het probleem benoemen en niet bang om door te verwijzen naar collega’s voor het klieven van de tongriem en een osteopaat voor een algehele check. Dit maakt dat Willem snel op het goede spoor zat. Erg fijn voor jonge onervaren ouders wanneer iemand zo doorpakt en duidelijk advies geeft.

Inge Vleemingh

Mies is een fijne vrouw met veel kennis.

Mies is een fijne vrouw met veel kennis. Ze neemt de tijd voor je en is erg rustig. 2x een consult aan huis gehad van Mies. Veel goede tips gekregen waardoor de borstvoeding deze keer veel beter loopt dan bij de eerste. Nu hoop ik het dan ook langer vol te houden dan bij de eerste. Ik heb er nu alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.

Anouk Erné

Fantastisch geholpen!!

Gerben en Femke Bakhuis

Het contact liep erg soepel wat we als zeer fijn hebben ervaren!

Tijdens onze zwangerschap al een cursus gevolgd bij Mies wat erg fijn was. Begonnen met voeden met tepelhoedje, daar wilde ik graag vanaf en daarom hebben we Mies ingeschakeld. Ze heeft ons goed geholpen.
Het contact liep erg soepel wat we als zeer fijn hebben ervaren! Bedankt voor je hulp Mies!

Elles Jansen

Erg prettig met ons meegedacht, zeer tevreden!

Eva Ellenbroek