En ineens hebben we te maken met een Coronacrisis. Ik kan me voorstellen dat dit de vraag bij je oproept of je moet doorgaan met het geven van borstvoeding. Of dat je hier zelfs wel mee moet beginnen.

Belangrijk om te weten, moedermelk zit boordevol met stoffen die je kindje weerstand bieden tegen infectieziekten. Deze stoffen zorgen ervoor dat de baby kan “meeliften” op het volwassen immuunsysteem van de moeder. Juist als je blootgesteld bent aan het virus of het is bevestigd dat je ermee besmet bent, is het belangrijk om borstvoeding te blijven geven. Je maakt dan antistoffen aan, die je door geeft aan je kind. Ook de wereldgezondheidsorganisatie WHO en Unicef geven dit advies.

Dienstverlening: consulten
Vanwege de Coronacrisis moet ik mijn werkwijze aanpassen. We moeten immers met z’n allen proberen het virus te bestrijden. Dit doe je door zo weinig mogelijk fysiek contact met elkaar te maken.
Daarom ga ik zoveel mogelijk over op online en telefonische dienstverlening (bijvoorbeeld door het meekijken met een voeding via Facetime of Video-bellen). Ook is advisering via email mogelijk.
Als je contact met me op neemt, gaan we samen bekijken hoe ik je het beste kan helpen.

Dienstverlening: webinar over borstvoeding
Voorlopig geef ik geen informatiebijeenkomsten op locatie meer; ook niet in kleine groepen.
Als alternatief verzorg ik online bijeenkomsten (webinars), met de mogelijkheid van het stellen van vragen. Deelnemers ontvangen een link, waarmee ze de webinar kunnen volgen. Voor nadere info, klik hier.

Dienstverlening: kolfverhuur en -verkoop
Voor de verhuur en verkoop van kolven verandert niets.

Voor de kosten van mijn dienstverlening, klik hier.