Huurkolf

Borstkolf Medela Symphony

Ik verhuur de nieuwste, professionele in het ziekenhuis meest gebruikte elektrische huurkolf van Medela: de Symphony. Symphony is een elektrische borstpomp van Medela met het tweefasesysteem. Baby’s hebben twee zuigritmes – eerst een snel ritme om de toeschietreflex te stimuleren, dan een langzamer, dieper zuigritme als er melk komt. De Symphony huurkolf imiteert deze zuigritmes door middel van het tweefasesysteem. Hierdoor voelt het kolven natuurlijker aan en dit zorgt voor een snelle toeschietreflex en een maximale melkproductie. De huurkolf is zeer gebruiksvriendelijk en is makkelijk in te stellen (harder en zachter te zetten).

Als je kindje nog niet goed (of genoeg) aan de borst drinkt, de melkproductie nog niet goed op gang gekomen is, als je van je kindje gescheiden bent, bijvoorbeeld door een ziekenhuisopname, is het belangrijk om zo snel mogelijk te starten met kolven. De professionele “ziekenhuiskolf”, de Medela Symphony, is hier heel geschikt voor.

De Symphony huurkolf is vooral geschikt om in de kraamweken de melkproductie op gang te zetten en in stand te houden.

Kosten

De kosten voor het huren van een Medela Symphony borstkolf zijn:
Prijs huurkolf motor: de eerste week € 20. Huur na de eerste week € 2,50 per dag.
Persoonlijk afkolfsetje: dubbel € 42,50.

Borg

Voor het huren vraag ik een borg van € 50,00 contant (deze wordt bij terugbrengen van de kolf verrekend met het bedrag dat je betaalt voor het huren van de kolf). Tevens dien je een kopie van je legitimatiebewijs mee te nemen (of te laten zien zodat ik de gegevens over kan nemen).

Wil je een huurkolf gaan gebruiken?

Ik help je hier graag mee. Laat het me weten door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je me ook bellen.